Det här får du när du arbetar med mig

 • Trädgårdsritning

  Med en trädgårdsritning får du starten på din nya trädgård. Där finns inritat alla de växter du behöver. Där har du mallen till det fortsatta arbetet med din trädgård.

 • Planteringsråd

  När det är dags att plantera dina växter är det bra med de planteringsråd du får av mig.

 • Växtlista

  I växtlistan har jag tagit med bl a blomningstid för olika växter.

 • Skötselråd

  Det står det t ex om i de skötselråd du får tillsammans med ritningen.

Så här är det att arbeta med mig

Alla har sina egna krav och önskemål på en trädgård. Någon vill ha mycket odling i eget grönsaksland för både sig själv och barnen, fruktträd som ger både vacker blomning och härlig skörd. En annan söker det sparsmakade, lättskötta med plattlagda gångar, gräsmatta, bambu, buxbom och några gröna växter i kruka. En tredje drömmer om den romantiska trädgården, med rosor, lavendel, dofter och fjärilar. En fjärde önskar sig en blandning av många stilar.

Alla har dock en sak gemensamt. Var är det bästa läget för det jag vill skapa? Var passar allt in? Vilket blir bäst efter mina behov, efter mina önskningar?

Det är då jag hjälper till. Du får bästa läget för grönsakslandet, dina fruktträd, dina krukor och allt annat som du önskar dig. Bästa läget för sittplatsen, sandlådan och kaffehörnan ritas också in. Jag tar hänsyn till väderstreck, jordmån, växtsäsong och växternas olika krav för att allt skall växa och bli så friskt och vackert som möjligt.

Bästa läget för sittplatsen, sandlådan, kaffehörnan, ja allt kommer på plats.

Dina träd och buskar bildar ditt tak och dina väggar i din trädgård. Du förändrar din trädgård så att du kan njuta av att bara vara. Du får nya tips och idéer till din trädgård. Din trädgård kan bli precis så lättskött som du önskar.

Trädgårdsdesign – trädgårdshandskar och sekatör